Torentje van tomaat met garnalentartaar – Swinkl

Torentje van tomaat met garnalentartaar

Swinkl  Torentje van tomaat met garnalentartaar

Een tomaat-garnaal valt ondanks zijn eenvoud altijd wel in de smaak. Ik geef het liefst een iets hippere draai aan dit veel gegeten voorgerecht door het te serveren in de vorm van een  torentje van tomaat met garnalentartaar. Een heerlijk feesthapje of gewoon een heel leuk zomers voorgerechtje voor je gasten!

 Ingrediënten: 4 personen

 Bereidingswijze:

  1. Snijd de tomaten kruiselings in en leg de tomaten in een kom. Giet er kokend water over tot ze net onderstaan. Neem de tomaten na minder dan 1 minuut uit de kom en laat ze afkoelen in ijskoud water.
  2. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het in kleine blokjes. kruiden met zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  3. Meng en roer luchtig de alioli knoflook mayonaise, room, swinkl boter kruidenmix, citroenazijnSwinkl special mix (vuurbommetje) en de ketchup, proef even, indien nodig kruiden nog even met zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  4. Lepel een laagje kleine blokjes tomaten in een serveer-ring, druk goed aan, lepel daarboven het  garnalenmengsel sluit terug af met de blokjes tomaat.
  5. Druk goed aan en verwijder de ring.
  6. Voor de afwerking bovenop lepel je nog de alioli knoflook mayonaise mengsel en garneer met een basilicum blaadje.
  7. Serveer deze heerlijke tomaat met garnalentartaar, je gasten zullen onder de indruk zijn
De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: zomer-eindjaar-feest-feestdagen-feestmenu-garnaal-gemakkelijk-kerst-nieuwjaar-snel-tomaat-alioli-heerlijk-lekker-swinkl
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing