Gegratineerde mosselen – Swinkl

Gegratineerde mosselen

Swinkl Gegratineerde mosselen

Gegratineerde mosselen met Swinkl boter kruidenmix, even onder de grill met pittige kaas. Deze gegratineerde mosseltjes zijn een heerlijk hapje of serveer de mossels als voorgerechtje.

Ingrediënten: 4 personen

Bereidingswijze:

  1. Schrob de mosselen grondig schoon en verwijder de baarden. Doe de mosselen in een kookpot met water voeg de mosselgroente toe, overgiet ze met de wijn en breng op smaak met zwarte peper en fleur de sel zeezout. Breng aan de kook en wacht tot alle schelpen openstaan. Schut af en toe op.
  2. Mosselen en groenten afgieten en uit schelpen nemen. Elke mossel in één schelphelft terugleggen. Schelpen naast elkaar op bakplaat zetten waar je ze ook in serveert.
  3. Neem een kommetje en meng olijfolie met knoflook en de olijfolie met citroen, Swinkl boter kruidenmix, paneermeel, snuifje zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  4. Meng alles goed door elkaar en verdeel het mengsel over de mosselen. leg een gesneden stukje cheddar kaas over en kruid met vers gedroogde peterselie. Laat de mosselen gratineren onder de grill totdat de kaas is gesmolten. Haal uit de oven.
  5. Leg een paar van onze Swinkl citroen parels op de gegrilde mossels, ze vertegenwoordigen een elegante manier om gerechten te versieren, waardoor ze ook een heerlijke smaak krijgen.

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: voorgerecht-hapje-ovenschotel-lekker-heerlijk-mossels-makkelijk-budgetvriendelijk-mossel-swinkl-vis-Swinkl citroen parels-swinkl
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing