Gegrilde zalm met champagnesaus – Swinkl

Gegrilde zalm met champagnesaus

Swinkl Gegrilde zalm met champagnesaus

Gegrilde zalm met champagnesaus: Het is licht, gezond en vooral héél goede producten, al wat je maar wilt maar vooral… het is superlekker.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Het vel van de zalm eventueel nog ontschubben en de vis in 4 blokjes snijden. Zalm wassen en droog deppen met keukenpapier.
  2. Steek de blokjes afwisselend met een citroen schijfje op een saté stokje.
  3. De visbouillon en champagne samen met de gehakte sjalotjes in laten koken tot een derde. Slagroom toevoegen en weer in laten koken tot de helft. De saus zeven, op smaak brengen met peper en fleur de sel zeezout en vlak voor het serveren opkloppen met een klontje ijskoude boter.
  4. De prei in de lengte halveren en vervolgens in dunne repen snijden. De prei korte tijd in olijfolie met chili fruiten.
  5. De vis met olijfolie met rozemarijn inkwasten kruiden met de Griekse feta kruidenmix, peper en fleur de sel zeezout en onder de voorverwarmde ovengrill snel gaar laten worden. 
  6. De prei in het midden van 4 voorverwarmde borden scheppen, de gegrilde zalm broshettes hierop leggen. De saus rond de vis scheppen. Met dille en reepjes gepelde tomaat garneren.

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags:snel klaar · budgetvriendelijk · makkelijk-hoofdgrecht-koolhydraadarm-vis-vis schaal en shelpdieren-visgerechtje-voorgerecht-hoofdgerecht-lekker-heerlijk-swinkl
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing