Scampi's in een romige currysaus – Swinkl

Scampi's in een romige currysaus

Swinkl Scampi's in een romige currysaus

Scampi's in een romige currysaus: Deze Delicieus lekkere scampi’s omhuld met een romige vissaus met pit, gekruid met Swinkl special mix (vuurbommetje)  Swinkl Italiaanse kruidenmix en curry. Een echte feestklassieker voor de hele familie!

Ingrediënten: 2 personen

Bereidingswijze:

  1. Verhit wat olijfolie bakken en braden in een diepe pan. Voeg de ajuin en de paprikablokjes toe en roer. Voeg de knoflookpoeder , gemberpoeder en de swinkl special mix (vuurbommetje) toe en roerbak 1 tot 2 minuten. Schenk de wijn bij in de pan en laat de alcohol tot de helft verdampen. Roer de room, curry, Swinkl saffraan poeder, bouillonblokje toe. Kruid met zwarte peper en fleur de sel zeezout. Laat op middelhoog vuur ongeveer 20 minuten sudderen.
  2. Kruid de scampi's met Swinkl Italiaanse kruidenmix. Bak ze op hoog vuur kort in olijfolie bakken en braden met een scheutje olijfolie met citroen tot ze roze kleuren. 
    Schep de scampi's en de kersttomaatjes door de saus en laat nog even sudderen. Indien nodig, breng op smaak zwarte peper en fleur de sel zeezout. Werk af met vers gedroogde peterselie.
  3. Schep de scampi's en de kersttomaatjes door de saus en laat nog even sudderen. Indien nodig, breng op smaak zwarte peper en fleur de sel zeezout. Werk af met vers gedroogde peterselie.
De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: scampi-voorgerecht-hoofdgerecgt-amuse-aperitiefhapje-scampis-visgerecht-vis-lekker-heerlijk-swinkl hoofdgerecht-voorgerecht-vis-inktvisringen-mosselen- gamba's-stoofpot-stoofschotel-swinkl-heerlijk-lekker-zeevruchten
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing