Gevulde aubergine met pesto rosso picante en aardappelen door Swinkl eu

Gevulde aubergine met pesto rosso picante en aardappelen

Swinkl Gevulde aubergine met pesto rosso picante en aardappelen

Een goed gevulde aubergine met pesto rosso picante en aardappelen: Een smakelijk vegetarisch of groenten recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie met de aardappel, tomaat met de pesto vinden wij alvast een topper!

Ingrediënten :2 personen

 Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij de aubergines in de lengte in tweeën. Snij ze kruiselings in en hol het vruchtvlees van de aubergine uit, laat ongeveer 1 centimeter vruchtvlees over. 
  3. Kook de aardappelen, gedurende 10 minuten in gezouten kokend water. Snij ondertussen de paprika en tomaten in blokjes. Snij de ajuin in fijne ringen. 
  4. Laat de aardappelen afkoelen en snij in kleine blokjes. Meng de gesneden paprika en tomaten en de ringen ajuin met de aardappeltjes. Meng rijkelijk met de Swinkl olijfolie bakken en braden en kruid met Swinkl boter kruidenmix en kurkuma, roer lichtjes om.
  5. Leg de aubergines in de ovenschaal en verdeel de helft van het aardappelmengsel. Smeer wat pesto rosso picante op het aardappelmengsel. Leg er weer een laagje aardappelmengsel op en maak het af met de schilfers Parmezaan en vers gedroogde peterselie.
  6. Leg de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor zo’n 35-40 minuten . 

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: groenten-barbecue-champignon-kerst-voorgerecht-hapje-lekker-heerlijk-swinkl-vegetarisch- veggie-vega- groenten 
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing