Hartig stoofpotje met courgette, aubergine, champignons en tomaatjes door Swinkl eu

Hartig stoofpotje met courgette, aubergine, champignons en tomaatjes

Swinkl Hartig stoofpotje met courgette, aubergine, champignons en tomaatjes

Dit is een hartelijk stoofpotje van courgette, aubergine, champignons en tomaatjes in een heerlijke puttanesca tomatensaus. Een vegetarisch stoofpotje met een heleboel verse groenten. Of wie graag een stukje vlees heeft...lekker in combinatie met een mals stukje kip, aardappelen of brood.  

Ingrediënten: 2-3 personen

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olijfolie bakken en braden  in een grote pan op matig vuur. Voeg de rode gesneden ajuin toe en bak deze glazig. Voeg de champignons, paprika, aubergine en courgette toe, bak al roerend ± 4 tal minuten. 
  2. Breng op smaak met swinkl feta kruidenmix,  fleur de sel zeezout en zwarte peper en verkruimel het groente bouillonblokje.
  3. Voeg de puttanesca tomatensaus toe en smoor de groenten afgedekt ± 25 minuten zachtjes gaar. Voeg eventueel een beetje water toe.
  4. Maak het stoofpotje af door de kersttomaatjes de laatste 5 minuten toe te voegen, laat ze mee opwarmen in het stoofpotje met de groenten.
De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags:hoofdgerecht-koolhydraadarm-lekker-gezond-groenten-swinkl-lekker-heerlijk-swinkl-puttanesca-arrabiatta-tomatensaus-kruiden-feta kruiden
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing