Heerlijke courgette muffins door Gino Descamps

Heerlijke courgette muffins

Swinkl Heerlijke courgette muffins

Verwen jezelf of je tafelgenoten met een heerlijke courgette muffins. Je hoeft niet over bijzondere talenten te beschikken om lekker en gezond te koken. Deze hartige courgette muffins zijn ideaal als lunch of snelle snack, je kan ze zowel warm als koud eten, makkelijk te maken en erg lekker!

Ingrediënten: ± voor 14 stuks

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden

  1. Rasp de ongeschilde courgette. Laat de courgette plakken 20 minuten zweten door ze met zwarte peper en fleur de sel zeezout te bestrooien, duw daarna  met een lepel zodat al het vocht er uit kan lopen.
  2. Meng de bloem samen met het bakpoeder, bieslookringenfleur de sel zeezout en zwarte peper in een grote mengkom tot een homogene massa. Voeg het ei en de melk toe, roer door tot het gemengd is.
  3. Voeg hier de Swinkl extra virgin olijfolie, de courgette rasp, geraspte kaas en Swinkl boter kruidenmix aan toe en meng alles door elkaar.
  4. Bekleedt een muffinvorm met papieren vormpjes en verdeel het beslag over de muffinbakjes. Bak ± 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant bruin wordt van de courgette muffins.

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: courgette-groente-groenten-gezond-makkelijk-swinkl-lekker-heerlijk-krokant-winterkost-zomer.
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing