Kabeljauwhaasje met cherrytomaatjes – Swinkl

Kabeljauwhaasje met cherrytomaatjes

Swinkl Kabeljauwhaasje met cherrytomaatjes

Dit is een erg makkelijk gerecht om te maken en smaakt absoluut verrukkelijk! Kabeljauwhaasje met cherrytomaatjes geserveerd met een heerlijke witte wijn saus met tomaatjes. Wat je met dit kabeljauwhaasje klaarmaakt, kun je natuurlijk ook met andere vaste witte vis maken. ...

Ingrediënten: voor 2 personen

Bereidingswijze:

  1. Halveer de ajuin en schil de ui in repen van een 0,5 centimeter. Snijd alle cherrytomaatjes doormidden. Schil de selderij en snijd de groente in blokjes van 0,5 centimeter.
  2. Verhit in een diepe pan olijfolie met chili, fruit de uien en selderij aan en bak deze lichtjes. Voeg vervolgens de witte wijn met de helft van de tomaatjes toe. Voeg ook de groentebouillon toe. Kruid het mengsel met Swinkl feta kruidenmix, fleur de sel zeezout en laat het voor een derde inkoken.
  3. Verhit in een antikleefpan olijfolie bakken ,braden en frituren en leg er de kabeljauwhaasjes met de velkant naar beneden in. Kruid ze met zwarte peper en fleur de sel zeezout. Bak de kabeljauwhaasjes ongeveer 4 à 5 minuten en draai ze vervolgens om, zet het vuur wat lager en gaar nog 3 à 4 minuten verder
  4. Voeg alles samen, alsook de resterende cherrytomaatjes en de groene olijven naturel. Breng als laatste de groente op smaak.
  5. Serveer het gerecht in diepe borden: maak eerst een bedje van groenten en leg daar de vis op. Garneer af met vers gedroogde peterselie.

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags:hoofdgerecht-voorgerecht-vis-zalm-kabeljauw-roodbaars-stoofpot-stoofschotel-swinkl-heerlijk-lekker-visgerechten
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing