Krokant gebakken champignons en spruiten met spiegelei door Swinkl eu

Krokant gebakken champignons en spruiten met spiegelei

Swinkl Krokant gebakken champignons en spruiten met spiegelei

Krokant gebakken champignons en spruiten met spiegelei: Een Oosters getint gerecht, maar op een heel toegankelijke manier gebracht, zodat de kinderen ook lekker mee smullen! Het spiegelei erop maakt het gerecht ook heerlijk smeuïg en extra aantrekkelijk.

Ingrediënten: 2 personen

Bereidingswijze:

  1. Breng gezouten water aan de kook in een pan, voeg de spruitjes toe en kook ongeveer 10-15 minuten gaar. Afhankelijk van de grootte van de spruitjes, giet af.
  2. Snijd ondertussen een sjalotje in kleine stukjes en de champignons in plakjes.
  3. Verhit bakolijfolie in een pan of wok en fruit hierin de sjalot. Voeg de champignons toe en roerbak 2 a 3 minuten. Voeg daarna de uitgelekte spruitjes toe en roerbak nog eens 3 minuten, kruid af met de Swinkl feta kruidenmix. 
  4. Voeg als laatste de boursin kaas toe. Roer alles goed door en zodra de boursin warm is, is het gerecht klaar! Eventueel kan je het gerecht verder nog op smaak brengen met een snufje fleur de sel zeezout en zwarte peper. Serveer met het spiegelei. Een hartelijk gerechtje dat geschikt is voor elk moment van de dag, en zo heerlijk in zijn eenvoud.

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: spruitjes-wokgerecht-wok-groenten-herfst-winter-hoofdgerecht-salades en groentjes-bijgerecht-swinkl-heerlijk-lekker-winterkost
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing