Lentesoep met Italiaanse worst door Swinkl eu

Lentesoep met Italiaanse worst

Swinkl Lentesoep met Italiaanse worst

Lentesoep met Italiaanse worst: Een heerlijk goed gevulde maaltijdsoep en het is er eentje geworden dat perfect past bij wat koud weer of voor op een frisse dag. Met verse seizoen groenten maak je een lekkere lentesoep, boordevol gezonde groenten en ongelooflijk veel smaak met onze heerlijke Swinkl Italiaanse kruidenmix en vers gedroogde peterselie. Extra genieten van een lekkere warme kom soep, dat is wat deze lentesoep met Italiaanse worst is.

Ingrediënten: voor 2 liter soep

Bereidingswijze:

  1. Schraap de wortelen en snijd ze in blokjes. Hak de uien fijn in ringen. Maak de wortelen, de selder, preiwitten en de knolrapen schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd in kleine stukjes. Snijd de pittige worstjes in plakjes van ± 1 cm. 
  2. Verhit  olijfolie bakken en braden in een grote pot en bak de  pittige worst in een een kleine 3 minuten bruin. Haal ze uit de pan. Stoof de ajuinen, prei selder , knolrapen en wortelen in dezelfde pot, bestrooi met Swinkl Italiaanse kruidenmix, voeg eventueel nog een beetje olijfolie bakken en braden toe.
  3. Voeg al roerend de bouillon en de tomatenpuree toe en breng aan de kook. Zet dan het vuur wat lager en laat de soep ± 30 zachtjes koken
  4. Proef en breng dan op smaak met fleur de sel zeezout en zwarte peperwerk af met gesnipperde peterselie of vers gedroogde peterselie. Heerlijk  met korstig brood of stokbrood.
De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: bouillon- soep-soepen-worst-kruidenmix-Italiaans-voorgerecht-swinkl-maaltijdsoep-gezond-heerlijk-lekker-gevuld-lentesoep-wintersoep-zomersoep
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing