Pasta pesto met spinazie door Swinkl eu

Pasta pesto met spinazie

Swinkl Pasta pesto met spinazie

Pasta pesto met spinazie: Heb je een beetje haast vanavond, maar wil je wel iets lekkers eten wat tevens gezond is? Dan is dit recept de oplossing voor jou. Door de toevoeging van de spinazie en de heerlijke pesto met basilicum & pecorino kaas is het ten eerste een gezond gerecht.  Aan dit gerecht is niets moeilijks te verzinnen, lekker, snel te bereiden en in een mum van tijd klaar!

Ingrediënten: 4 personen

 Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta in ruim kokend gezouten water 'al dente' volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af, doe deze terug in de pan en meng de pesto met basilicum & pecorino kaas doorheen
  2. Voeg de spinazie blaadjes toe, verwarm dit nog zo’n 4 minuten mee, meng alles goed door totdat de spinazie begint te slinken. Breng op smaak met wat zwarte peper en een paar druppels met  olijfolie met truffel.
  3. Rasp er nog wat geraspte kaas overheen en om het helemaal af te maken, dresseer met een paar blaadje basilicum en bestrooi je wat

    zeezoutvlokken met chili overheen, het geeft je gerecht een lekkere pittig tintje. Heerlijk met kip, ook lekker met verse of gerookte zalm!

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: hoofdgerechten-spaghetti-past gezond-veggi-vegetarische spaghetti-vegan pasta-swinkl-heerlijk-lekker-pesto.
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing