Een heerlijke pittige salade met garnalen, avocado en Cherry tomaten door Swinkl eu

Een heerlijke pittige salade met garnalen, avocado en Cherry tomaten

Swinkl Een heerlijke pittige salade met garnalen, avocado en Cherry tomaten

Een heerlijke pittige salade met garnalen, avocado en Cherry tomaten. Deze salade heeft het allemaal, fris, pittig en echt lekker met de perfecte saladedressing. Deze salade kun je ook prima van tevoren maken en meenemen naar je werk of lekker ergens oppeuzelen in het zonnetje. Snel, makkelijk en gezond.

Ingrediënten: 2 personen

Bereidingswijze:
  1. Spoel de gemende salade. Halveer de Cherry tomaatjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in stukjes. Besprenkel de avocado stukjes met citroenazijn , smaakt fris en om verkleuring tegen te gaan.
  2. Maak een dressing: Klop met een vork in een schaaltje de extra virgin olijfolie, de basilicum olijfolie met de tomaat basilicum azijn en breng op smaak met de swinkl boter kruidenmixSwinkl special mix (vuurbommetje), zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  3. Besprenkel de dressing over de salade maar houd nog wat dressing over om af te werken.
  4. Serveer het slamengsel op een bord, verdeel er de avocado, Cherry tomaten en de jumbo garnalen over. Besprenkel het geheel met de rest van de dressing en kruid nog even af met wat zwarte peper en verfijn je salade met onze heerlijke Swinkl granaatappel fruitparels.
De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: groenten-salades-slaatje-bijgerecht-gezond-lekker-heerlijk-swinkl-dressing-olijfolie-azijn-fruitazijn
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing