Pittige zalmsoep – Swinkl

Pittige zalmsoep

Swinkl Pittige zalmsoep

Pittige zalmsoep: Maak deze geurige en romige zalm soep wanneer je wel een oppepper kunt gebruiken. Deze soep is pittig door de Swinkl special kruidenmix(vuurbommetje) en met de toevoeging van gember en curry geeft die wel een aangename warmte, die de soep zo speciaal maakt. De zalm gaar je in de soep zelf zodat die heerlijk zacht wordt.

Ingrediënten: 4 personen

   Bereidingswijze:

  1. Snijd de zalm in stukjes, snij de aardappelen in miniblokjes, de prei in ringetjes, de tomaten in stukken gesneden en hak de ajuin fijn. 
  2. Verhit de olijfolie om te bakken, braden en frituren in een grote pan, bak op middelhoog vuur tot de ui glazig wordt. Voeg dan de prei, aardappelen en de tomaten toe, alsook de knoflook poeder, gemalen gember, special mix (vuurbommetje) en de curry. Kruid af met fleur de sel en zwarte peper.
  3. Giet de kippenbouillon en room toe en kook ongeveer 10 minuten. Draai het vuur laag, de zalmfilets voorzichtig in de soep laten glijden en de soep 15 minuten zachtjes laten garen. Zorg ervoor dat ze niet kookt. 
  4. Proef en indien nodig, breng op smaak met zwarte peper en fleur de sel. Werk af met verse peterselie of vers gedroogde peterselie
  5. Serveer de soep met de croutons. Eet smakelijk!
  De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

  Tags: soep-zalmsoep- pittig-heerlijk-voorgerecht-lekker-zalm-swinkl-vissoep
  Geef een reactie

  Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing