Spaghetti met spinazie en pesto

september 30, 2018

Spaghetti met spinazie en pesto

Spaghetti met spinazie en pesto: Spaghetti met spinazie is ook weer zo'n lekker gerecht wat snel en simpel is te bereiden. De sterke smaak van de spinazie en een beetje groene pesto om beide hoofdrolspelers in dit recept bij elkaar te brengen.
Ingrediënten: 4 personen

 Bereidingswijze:

  1. Haal de rode ui uit de schil en snij deze in kleine stukjes. Rooster de pijnboompitten en rasp de Pecorino kaas alvast.
  2. Kook de spaghetti beetgaar in een pan ruim kokend gezouten water. Voeg pas fleur de sel zeezout aan het water toe, zodra het water kookt.
  3. Verwarm de olijfolie extra virgin in een koekenpan en fruit hierin de rode ui. Voeg de spinazie met room ook in de pan. Roer de spinazie goed door. Binnen een paar minuten is de spinazie helemaal geslonken. Doe dan ook de eetlepels groene pesto en de knoflookpoeder bij de spinazie. Als de pesto en de spinazie een geheel vormen en warm zijn, breng je de spinazie op smaak met zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  4. Zorg ervoor dat de spaghetti gelijktijdig klaar is met de spinazie. Giet de spaghetti af en doe deze daarna in de pan bij de spinazie. Roer de spaghetti goed door de spinazie en dien de pasta op. Garneer met wat pijnboompitten en strooi er wat geraspte Parmigiano Reggiano overheen. Buon appetito!

Tags: hoofdgerechten-spaghetti-past gezond-veggi-vegetarische spaghetti-vegan pasta
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing

Sale

Unavailable

Sold Out