Spaghetti met spinazie en pesto – Swinkl

Spaghetti met spinazie en pesto

Swinkl Spaghetti met spinazie en pesto

Spaghetti met spinazie en pesto.We geven deze Italiaanse klassieker een gezonde twist, door er voedzame spinazie aan toe te voegen. Een heerlijk vullende pasta, snel en makkelijk te bereiden. 

Ingrediënten: 4 personen

 Bereidingswijze:

  1. Haal de rode ui uit de schil en snij deze in kleine stukjes. Rooster de pijnboompitten en rasp de Parmezaanse kaas alvast.
  2. Kook de spaghetti beetgaar in een pan ruim kokend water, voeg pas fleur de sel zeezout aan het water toe, zodra het water kookt.
  3. Verwarm de olijfolie extra virgin in een koekenpan en fruit hierin de rode ui. Voeg de spinazie met room ook in de pan. Roer de spinazie goed door. Binnen een paar minuten is de spinazie helemaal geslonken. Doe dan ook de soeplepels pesto met basilicum en pecorino kaas en de knoflookpoeder bij de spinazie. Als de pesto en de spinazie een geheel vormen en warm zijn, breng je de spinazie op smaak met zwarte peper en fleur de sel zeezout.
  4. Zorg ervoor dat de spaghetti gelijktijdig klaar is met de spinazie. Giet de spaghetti af en doe deze daarna in de pan bij de spinazie. Roer de spaghetti goed door de spinazie en dien de pasta op. Garneer met wat pijnboompitten en strooi er wat geraspte Parmezaanse kaas overheen. Heerlijk!

De Swinkl producten uit dit gerecht kunt u hier bekijken en aankopen:

Tags: hoofdgerechten-spaghetti-past gezond-veggi-vegetarische spaghetti-vegan pasta-swinkl-heerlijk-lekker-pesto
Geef een reactie

Reacties worden gecontroleerd voor plaatsing