Proef onze producten bij u thuis ! – Swinkl

Proef onze producten bij u thuis !

Wegens de Coronacrisis zijn alle tastings momenteel uitgesteld!

Beste fijnproever,

leer ons en onze producten kennen en organiseer een proefnamiddag of avond bij u thuis. Dat kan zonder probleem voor u alleen, u hoeft niemand uit te nodigen, maar uiteraard, hoe meer zielen hoe meer vreugde en indien u enkele vrienden of kennissen uitnodigt, dan hebben wij voor u een hele leuke en aangename verrassing in petto.

Swinkl proefavond organiseren
Hoe gaat het in zijn werk. Om het eenvoudig te houden wat betreft uren, gebruiken wij een vast uur. Wij starten om 14u00 indien u voor de middag hebt gekozen of om 19u00 indien u voor de avond hebt gekozen. Een gemiddelde proeving duurt ongeveer 1u30. Omdat wij weten dat de tijd snel voorbij gaat als men plezier heeft, kijken wij niet om naar de tijd. Wij willen dat u tevreden bent.

Wat hebben wij van u nodig, een klein beetje ruimte om onze producten te kunnen tonen en om onze proevertjes klaar te maken( een tafel volstaat) Hebt u gasten uitgenodigd, reuze! Maar.... ga geen stoelen klaarzetten, maak zeker geen koffie en schenk ook geen drankjes, wij hebben alles mee. U hoeft dus niet te werken als gastvrouw of heer, u moet meeproeven en meegenieten, dat is de bedoeling.

Wat kunt u verwachten. Wij laten u onze olijven, olijfoliën, balsamico azijnen en tapenades proeven samen met een lekker wijntje op een leerrijke, smaakvolle en aangename manier. Daarenboven laten we u graag kennis maken met onze wereld van kruiden, specerijen, zouten en suikers.Een wereld van smaken zal voor u opengaan !

  Swinkl olijven  Swinkl citroen olijfolie      Swinkl tomaten confituur      Swinkl Mango azijn    swinkl rozemarijn honing Swinkl olijfolie extra virgin

Hebt u interesse of nog vragen, stuur mij een emailtje of bel mij op 0473/274.316

KLIK HIER om een proefavond aan te vragen ! Alles is vrijblijvend, gratis en zonder verplichtingen !