Swinkl Oijfolie verstuiver KITCHENCRAFT

Swinkl Oijfolie verstuiver KITCHENCRAFT

Swinkl OLIEVERSTUIVER KITCHENCRAFT MASTERCLASS

De swinkl olieverstuiver van Masterclass is niet de goedkoopste, maar wat belangrijker is, hij werkt goed. De meeste verstuivers verstuiven niet maar geven u een straaltje, en dat is niet wat we willen.
De verpakking van deze olieverstuiver is aan de zijkanten open, zodat je kunt zien wat erin zit, en wat erin zit is mooi: Glimmend RVS met zwart kunststof. Leuk om te zien en dus ook leuk om te krijgen en te geven (al zou ik mijne niet weggeven want ik vind ze zelf veel te leuk, mooi en vooral handig maar het is dus zeker ook een leuk cadeau). 

Wat mij direct opvalt: Deze olieverstuiver misstaat niet op een mooi gedekte tafel en u verstuift netjes olie in de pan, op uw salade, uw brood of op uw pasta 

Even testen dus hoe de olieverstuiver werkt als ik er mee in een pan spray. Maar eerst, zoals de handleiding voorschrijft: Omspoelen met warm water en wat water door de verstuiver laten gaan. Ik heb alles omgespoeld en de verstuiver voor de helft gevuld met water. Daarna het dopje erop gedraaid en pompen tot ik voel dat er voldoende druk in het flesje is gekomen. (Tussen de 5 a 10 maal pompen)

Nu spray ik water, en dat gaat prima. Nog even een keertje herhalen en dan het water eruit, olieverstuiver afdrogen en dan voor maximaal 2/3 vullen met Swinkl olijfolie of één van de Swinkl azijnen. Dan weer dichtmaken en opnieuw pompen tot er genoeg druk op staat. Nu testen en…ik heb een mooie verneveling van mijn olijfolie.

PAS OP: Van zodra u ziet dat de verneveling verminderd, geen nood, enkele keren opnieuw druk bijpompen en u kunt opnieuw verder.

CONCLUSIE:
Ik vind deze olieverstuiver erg mooi, hij werkt goed en ben blij dat ik er gelijk twee heb gekocht. Ik zet er één met olijfolie en een met azijn op tafel als ik gasten heb, maar gebruik ze dagelijks in mijn keuken
Naast dat het leuk is en handig in gebruik is, heeft het nauwkeurig kunnen doseren van de olie die ik gebruik een gezondheidsvoordeel, het is praktisch en u verbruikt minder olijfolie!
Dus, mooi, gezond, praktisch en geld besparend, wat mij betreft een aanrader!

 1kopen + flesje olijfolie 100ml    KLIK HIER 
 
2 kopen + 1flesjes olijfolie + 
                1flesje Tomaat-Basilicum azijn    KLIK HIER
 
Laatste TIP: Wenst u lang genot te hebben van uw verstuiver, hou dan de volgende punten in gedachten:
1) Laat de overtollige lucht uit de fles na gebruik
2) Reinig op regelmatige basis met water en vul dan opnieuw met 2/3 olijfolie of azijn.
3) Zorg altijd voor voldoende druk tijdens het gebruik en hou de spuitmond proper