We zijn open in voorverkoop ( Info )

Swinkl.eu producten

Geachte bezoeker,

het is met grote trots dat we onze webshop Swinkl.eu voor u kunnen openstellen in voorverkoop !

Wat betekent "voorverkoop" voor u?

Dit betekent in eerste instantie,dat u al onze producten die in de shop aangeboden worden, zonder problemen kunt bestellen. De webshop is volledig afgewerkt en functioneert voor de volle 100%  De door u aangekochte producten zullen echter niet vroeger geleverd worden dan op de dag van de officële opening, die voorzien is in februari 2018

Om het vertrouwen dat u in ons wil stellen en uw geduld te belonen, krijgt u hiervoor een voorverkoop-korting van -15% op iedere aankoop. Die wordt automatisch in verrekening gebracht op het einde van uw bestelling. (code ingeven bij afrekenen is ....Eindejaarsactie 2017 )

Wat betekent u voor ons?

Het betekent voor ons dat wij zeker zijn van de producten die u hebt aangekocht, het geeft ons financiële ademruimte en het is een uitgelezen manier om onze aankopen zeer gespecifieerd te kunnen plaatsen, hierdoor hoeven we geen grote stock aan te kopen. Op deze wijze kunnen wij u deze korting aanbieden, maar bovenal ook steeds de meest uitgelezen en super verse producten.

Kort gezegd, een WIN-WIN situatie, u geeft ons een duwtje in de rug, u krijgt er -15% korting voor in de plaats, maar bovenal, heel hoge kwalitatieve producten uit Griekenland, Spanje en Italie op uw tafel.

 

Swinkl Mango azijn 200ml   Swinkl Basilicum olijfolie Swinkl cider azijn  Swinkl chili olijfolie     Swinkl zongedroogde tomaatjes         

 Geef ons het vertrouwen, help ons groeien en plaats nu reeds een bestelling !

 NAAR DE WINKEL

Sale

Unavailable

Sold Out