Wie is Nigo G&D bvba en Swinkl.eu

Swinkl logo
Onze bedrijfsnaam is Nigo G&D bvba en werd opgericht in 2006, ons kantoor is te vinden aan het bloemenhof in Kuurne, van waaruit we onze online en offline werkzaamheden beheren. Onze producten worden met veel passie vervaardigd door onze leveranciers en worden aanzien als één van de kwalitatiefste die op deze markt te vinden zijn. We bieden deze aan onder de naam van Swinkl

Onze Swinklshop is uitgerust met de laatste nieuwe snufjes en is time uptodate. We verwelkomen de olijven met deze nieuwste technologie, niettegenstaande olijven ruim zesduizend jaar oud zijn en werden verspreid via Armenië naar de door ons gekende mediterrane landen. 

Koopt u graag met een persoonlijk touch en leert u ons en onze producten eerst graag kennen, dan vindt u ons zeker op één van de vele lokale House Tastings die we dagelijks organiseren. (Meer info betreffende een olijfolie proefavond, KLIK HIER)

Swinkl olijven  Swinkl citroen olijfolie      Swinkl tomaten confituur      Swinkl Mango azijn    swinkl rozemarijn honing Swinkl olijfolie extra virgin    

Wij zijn 2 enthousiste mensen met passie die streven naar een 100% klant tevredenheid. Ons motto... No matter what, U komt op de eerste plaats.

Nathalie: Product manager, Swinkl.eu producten plaatsing en opvolging.  Nathalie@swinkl.eu
Gino: Zaakvoerder  gino@swinkl.eu

Gino en Nathalie een sterke Swinkl.eu tandem