Wie is Nigo G&D bvba en Swinkl.eu

Wie is Nigo G&D bvba en Swinkl.eu

Swinkl logo

Onze bedrijfsnaam is Nigo G&D bvba en werd opgericht in 2006, onze kleine winkel en kantoor is te vinden aan het bloemenhof in Kuurne, van waaruit we onze online en offline werkzaamheden beheren. 

Onze producten worden met veel passie vervaardigd door onze leveranciers en worden aanzien als één van de kwalitatiefste die op deze markt te vinden zijn. Sommige van onze olijfoliën en fruitazijnen zijn nergens anders te vinden en onze kruidenmixen zijn huisgemaakt en uniek!
Onze Swinklshop is uitgerust met de laatste nieuwe snufjes en is time uptodate.

We verwelkomen de olijven met deze nieuwste technologie, niettegenstaande olijven ruim zesduizend jaar oud zijn en werden verspreid via Armenië naar de door ons gekende mediterrane landen. 

Koopt u graag met een persoonlijk touch en leert u ons en onze producten eerst graag kennen, 
dan zouden we het heel leuk vinden indien we bij u thuis onze producten kunnen laten proeven. Dit zowel enkel en alleen voor u persoonlijk, of u kunt er ook een leuke avond van maken met vrienden.

Daarnaast zijn we dagelijks te vinden op verschillende markten in Vlaanderen.
Wij nodigen u graag uit aan onze marktstand waar u al onze delicatessen kunt proeven

(Meer info betreffende een olijfolie proefavond,
 
KLIK HIER)


Swinkl olijven Swinkl Extra virgin olijfolie Basilicum       Swinkl fruitparels fruitkaviaar     swinkl granaatappel fruitazijn     swinkl rozemarijn honing     

Wij zijn 2 enthousiste mensen met passie die streven naar een 100% klant tevredenheid. Ons motto... No matter what, U komt op de eerste plaats.

Nathalie: Product manager, Swinkl.eu producten plaatsing en opvolging.  Nathalie@swinkl.eu
Gino: Zaakvoerder  gino@swinkl.eu

Gino en Nathalie een sterke Swinkl.eu tandem